Plesni klub “Infinity” otplesao božićnu produkciju u INK Pula

2015  "DOLLHOUSE" PLESNA BAJKA ZA ČAROBAN KRAJ GODINE
 Prosinački dani jure ka Božiću i Novoj godini, a s njima i tekuće obaveze, planovi i aktivnosti. Plesni klub "Infinity", koji pod vodstvom plesačice i koreografkinje Barbare Čalić, djeluje od ožujka 2013.g. ( ranije kao Plesni studio Stellium), za svoje je prijatelje, simpatizere, mame i tate sinoć u INK u Puli otplesao svoju ovogodišnju plesnu božićnu produkciju pod nazivom "Dollhouse".

 "Dollhouse" je plesna bajka o mašti kojoj nikad nema kraja, o imaginarnom svijetu punom ljubavi, svijetu lutaka i bezbrižnog djetinjstva, punom radosti, smijeha, veselja i igre... Barbara Čačić, voditeljica kluba, te Ana Risteski koja radi sa predškolskim uzrastima, priredile su svojim najbližima i najdražima jednosatnu plesnu večer ispunjenu emocijama. Gledali smo u Puli tako koreografije "Chocolate", "Dimes", "Money", "Billionera", "Hood beats", "Božićnu", mnoge od njih otplesane tijekom 2015.-te na brojnim domaćim i inozemnim nastupima. Gosti su plesne večeri "Infinityja" bili prijatelji i kolege iz AB Original crewa te Plesni studio "Rosso Latino".
 
 "Infinity", koji djeluje na 2.katu Društvenoga centra Rojc u Puli okuplja djecu i mladež od 3 do 25 godina, podijeljene u dobne skupine. Svi oni plešu ili contemporary modern, ili lyrical, ili pak show dance, jazz dance, MTV commercial, hip hop, ovisno o svojim sklonostima i guštima. Svojim su predanim radom , vježbanjem te drugim odrađenim nastupima i putovanjima stekli mnoga iskustva i nezaboravne uspomene, a svojim roditeljima priuštili mnogo radosti i ponosa.
 
 Voditeljica Barbara Čalić te koreografkinja Ana Risteski, svojim su mladim štićenicama na kraju "Dollhousea" poželjele lijepe, uspješne i odmorne blagdane te puno petica i radosti u Novoj 2016-oj godini, čemu se i mi pridružujemo!  (J. Vitasović)

 

 

Društveni centar Rojc u Puli, 2 kat

Telefon: 098/181-1155

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Website:www.pkinfinity.com