Plesni klub Infinity oduševio “Božićnom produkcijom”

Plesni klub Infinity   novosti

PREPUN CIRCOLO DISAO JE KAO JEDAN
Sinoć se u Circolu u Puli održala plesna večer i "Božićna produkcija" Plesnog kluba Infinity, osnivačice, voditeljice i koreografkinje Barbare Čalić. Barbara je, uz Anu Risteski, koja sprema mlađe uzraste, i ovoga prosinca, za kraj kalendarske godine, pripremila jednosatni plesni spektakl, obogaćen kostimima Uroša Raguža i Nade Čolić. 

Circolo se ispunio do posljednjeg milimetra ponosnim mamama i tatama te članovima obitelji plesačica i plesača, koji su dali sve od sebe, pruživši svojim najbližima nezaboravne predblagdanske trenutke.

Odgledali smo tako sinoć "Spartu" i "Afroditu" sa kostimima Uroša Raguža, potom koreografije najmlađih "Tweety" i "Avatar", te "Elastic Heart" i "The Greatest".

Kao gosti večeri u Circolu su nastupili izvrsni AB Original breakdance crew, koji su izmamili oduševljenje.

"Božićna je produkcija" nastavljena uz "Djevojčicu sa šibicama",  te prisjećanje na stare uspješnice poput "Dollhouse" i "Mary Shaw" te "Tears of an Angel".

Plesni klub Infinity, koji djeluje na 2. katu Centra Rojc u Puli, ovu će godinu pamtiti i po izvrsnim nastupima i rezultatima. Na državnom su prvenstvu osvojili tri 3. mjesta, jedno 2.mjesto i tri 1.mjesta, a na svjetskom prvenstvu dva 3. mjesta sa koreografijama "Aladdin" i "Mary Shaw".

Večer, koja će biti zabilježena i na prigodnom DVD-u kojeg će roditelji moći nabaviti upravo u klubu, okončana je sjajnom završnom koreografijom "Made to Love".

Iskrene čestitke svima na prelijepoj produkciji te ugodne i sretne odmorne blagdane želimo!

(J. Vitasović / Manuel Angelini)

http://cdn.regionalexpress.hr/images/uploads/INFINITY_(1).jpg" width="605" height="403" />

 

Društveni centar Rojc u Puli, 2 kat

Telefon: 098/181-1155

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Website:www.pkinfinity.com